Sali Dhe Feriz Krasniqi Kanga E Regjes(new)pjesa Par


Duration : 3 Min 40 Sec. | Hits : 19633
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedin
Video Details sali dhe feriz krasniqi kanga e regjes(new)pjesa par

sali dhe feriz krasniqi kanga e regjes(new)pjesa par

qamili i vogel -- kËnga e rexhes Picture
qamili i vogel -- kËnga e rexhes

2 Min 53 Sec. | Hits : 194631
salih & feriz krasniqi - noc mark gega Picture
salih & feriz krasniqi - noc mark gega

4 Min 59 Sec. | Hits : 13395
salih & feriz krasniqi - krajl nikolla Picture
salih & feriz krasniqi - krajl nikolla

7 Min 29 Sec. | Hits : 68655
salih & feriz krasniqi - shqipetar turqeli Picture
salih & feriz krasniqi - shqipetar turqeli

6 Min 26 Sec. | Hits : 115666
salih & feriz krasniqi - miftar hasani 1/3 Picture
salih & feriz krasniqi - miftar hasani 1/3

9 Min 43 Sec. | Hits : 116227
salih & feriz krasniqi - demë ahmeti 1/2 Picture
salih & feriz krasniqi - demë ahmeti 1/2

10 Min 0 Sec. | Hits : 85471
sali e feriz elif tahir Picture
sali e feriz elif tahir

7 Min 18 Sec. | Hits : 9100