whatiexpect.in
19 April 2014
Home arrow Videos
dhelpra dhe rrushte - ezopi - teater -
Duration : 67 Min 40 Sec. | Hits : 13090
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedin
Video Details - "dhelpra dhe rrushte - ezopi" - nën regjinë e dhimitër pecanit fabulat e ezopit dhe mençuria e tij pasqyrohen shumë bukur nën interpretimin e mrekullueshëm të kolosit të kinematografisë shqiptare, kadri roshit. në rolet e tjera : luiza xhuvani, anton qesari, merita zoto, ferdinand radi dhe vangjel toçe.

enderr per nje karrige -  Picture
enderr per nje karrige -

73 Min 23 Sec. | Hits : 10211
apasionata ( 1983 ) Picture
apasionata ( 1983 )

79 Min 51 Sec. | Hits : 350
estrada ne ekran -  Picture
estrada ne ekran -

52 Min 29 Sec. | Hits : 9397
historiani dhe kameleonet -  Picture
historiani dhe kameleonet -

69 Min 37 Sec. | Hits : 9327
karnavalet -  Picture
karnavalet -

53 Min 14 Sec. | Hits : 3357
epoka para gjyqit - teater -  Picture
epoka para gjyqit - teater -

103 Min 29 Sec. | Hits : 22085
ceshtja e blertes - teater -  Picture
ceshtja e blertes - teater -

80 Min 16 Sec. | Hits : 12026
nata e dymbedhjetë - teater -  Picture
nata e dymbedhjetë - teater -

115 Min 12 Sec. | Hits : 3938
prinder te vegjel -  Picture
prinder te vegjel -

58 Min 40 Sec. | Hits : 4489
rrethimi i vogel -  Picture
rrethimi i vogel -

83 Min 43 Sec. | Hits : 64469
fundi i marrezise - fjalekryqi - humor -  Picture
fundi i marrezise - fjalekryqi - humor -

39 Min 45 Sec. | Hits : 15142

Recently Viewed Pics