Tek Ura E Limuthit, Humor Shqip,behar Mera, Rita Lati Nga Ww


Duration : 2 Min 54 Sec. | Hits : 225812
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedin
Video Details tek ura e limuthit, humor shqip,behar mera, rita lati nga dhe shume humore te tjera falas

tek ura e limuthit, humor shqip,behar mera, rita lati nga ww

behar mera .rita lati - rrushi cenit Picture
behar mera .rita lati - rrushi cenit

3 Min 25 Sec. | Hits : 62567
te qeshim se bashku - pjesa 1-re Picture
te qeshim se bashku - pjesa 1-re

3 Min 24 Sec. | Hits : 16617
tek ura limuthit - pjesa 1-re Picture
tek ura limuthit - pjesa 1-re

4 Min 13 Sec. | Hits : 37495
iku vapa me gushtin - pjesa 1-re Picture
iku vapa me gushtin - pjesa 1-re

5 Min 55 Sec. | Hits : 47556
kush mori groshen - pjesa 1-re Picture
kush mori groshen - pjesa 1-re

3 Min 39 Sec. | Hits : 54668
tafti bafti - pjesa e 2-te Picture
tafti bafti - pjesa e 2-te

4 Min 59 Sec. | Hits : 8416
tafti bafti - pjesa e 3-te Picture
tafti bafti - pjesa e 3-te

5 Min 50 Sec. | Hits : 7783
tafti bafti - pjesa e 7-te Picture
tafti bafti - pjesa e 7-te

7 Min 54 Sec. | Hits : 10621
behar mera - rapsodi Picture
behar mera - rapsodi

4 Min 27 Sec. | Hits : 172418
te gjithe kendojne ne nje poc - pjesa 2-te Picture
te gjithe kendojne ne nje poc - pjesa 2-te

7 Min 26 Sec. | Hits : 53045
paradoksi ne al pazar (drejtori) Picture
paradoksi ne al pazar (drejtori)

5 Min 21 Sec. | Hits : 17036
tope tope papagalos - pjesa 1-re Picture
tope tope papagalos - pjesa 1-re

5 Min 40 Sec. | Hits : 307261