Dasma Manaj


Duration : 4 Min 41 Sec. | Hits : 61171
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedin
Video Details ceremonia me rastin e marteses se shkodran-trime dhe shkemb-goneta gezuar familja e shaban manaj istog

dasma manaj

dasma blerines
dasma blerines "te djelen ne mengjes"

10 Min 14 Sec. | Hits : 172856
dasem lila sameti mikeli andi besi 2014  Picture
dasem lila sameti mikeli andi besi 2014

8 Min 0 Sec. | Hits : 3885
taku & bledar dapa live ne dasem  Picture
taku & bledar dapa live ne dasem

8 Min 35 Sec. | Hits : 3926
imbro manaj & grupi b13  Picture
imbro manaj & grupi b13

7 Min 1 Sec. | Hits : 14953
dasma ne kavaje, andi & xhuli  Picture
dasma ne kavaje, andi & xhuli

4 Min 35 Sec. | Hits : 19858
darsma e zijadinit ne frankental  Picture
darsma e zijadinit ne frankental

28 Min 43 Sec. | Hits : 72373