whatiexpect.in
26 October 2014
Home arrow Videos
njerez te humbur - sadetin sharkiqi
Duration : 2 Min 42 Sec. | Hits : 29153
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedin
Video Details historia e dhimbshme e humbjes se djalit shkodran sadetin sharkiqi qe prej vitit 1990 ne emisionin "njerez te humbur"

njerez te humbur - vajza dhe shkrepsia  Picture
njerez te humbur - vajza dhe shkrepsia

3 Min 24 Sec. | Hits : 47153
njerez te humbur 28 maj 2014  Picture
njerez te humbur 28 maj 2014

156 Min 10 Sec. | Hits : 7039
njerez te humbur - kolazh emocional  Picture
njerez te humbur - kolazh emocional

6 Min 41 Sec. | Hits : 411281
njerez te humbur - familja murro turqi  Picture
njerez te humbur - familja murro turqi

3 Min 4 Sec. | Hits : 9318
njerez te humbur - retro 2005 - 2011 pjesa 1  Picture
njerez te humbur - retro 2005 - 2011 pjesa 1

13 Min 37 Sec. | Hits : 164239
njerez te humbur 12 shkurt 2014  Picture
njerez te humbur 12 shkurt 2014

148 Min 16 Sec. | Hits : 34750
njerez te humbur - bleona mataj rrembimi  Picture
njerez te humbur - bleona mataj rrembimi

7 Min 38 Sec. | Hits : 88128
njerez te humbur 5 qershor 2014 (e enjte)  Picture
njerez te humbur 5 qershor 2014 (e enjte)

134 Min 28 Sec. | Hits : 21903
njerez te humbur aurora latollari  Picture
njerez te humbur aurora latollari

8 Min 59 Sec. | Hits : 36293

Recently Viewed Pics