Verzion I Rralle Kënga E Isuf Ages Augustin Ukaj Kënga Dhe Video


Duration : 17 Min 2 Sec. | Hits : 98482
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedin
Video Details verzion i rralle kënga e isuf ages augustin ukaj kënga dhe video

verzion i rralle kënga e isuf ages augustin ukaj kënga dhe video

augustin ukaj - kenga e zagrebit Picture
augustin ukaj - kenga e zagrebit

11 Min 0 Sec. | Hits : 297656
kanga - isuf aga Picture
kanga - isuf aga

15 Min 36 Sec. | Hits : 82954
augustin ukaj - kenge gurbeti Picture
augustin ukaj - kenge gurbeti

17 Min 37 Sec. | Hits : 10472
shaban polluzha, film 2 pjesa 1 Picture
shaban polluzha, film 2 pjesa 1

8 Min 49 Sec. | Hits : 90512
film shqip - jusuf aga Picture
film shqip - jusuf aga

65 Min 15 Sec. | Hits : 69211
hikmetja Picture
hikmetja

13 Min 32 Sec. | Hits : 349797
tragjedia e aeroplanit 1993 ne shkup Picture
tragjedia e aeroplanit 1993 ne shkup

4 Min 38 Sec. | Hits : 221988
augustin ukaj qorr ilazi Picture
augustin ukaj qorr ilazi

6 Min 41 Sec. | Hits : 42564
 - pal mhilli Picture
- pal mhilli

17 Min 54 Sec. | Hits : 106108
kenga e ajshes Picture
kenga e ajshes

10 Min 11 Sec. | Hits : 185914