Augustin Ukaj - Shi Me Gjak ( Luta I Fukaras) Video Dhe Kënga


Duration : 22 Min 55 Sec. | Hits : 31916
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedin
Video Details perpunuar by leonard gjakova

augustin ukaj - shi me gjak ( luta i fukaras) video dhe kënga

film i vjetër shqip - shi me gjakë  Picture
film i vjetër shqip - shi me gjakë

75 Min 28 Sec. | Hits : 64524
augustin ukaj - pal mhilli  Picture
augustin ukaj - pal mhilli

15 Min 1 Sec. | Hits : 17093
augustin ukaj - tre kapetana  Picture
augustin ukaj - tre kapetana

15 Min 11 Sec. | Hits : 41327
augustin uka - luto fukaraja  1/5  Picture
augustin uka - luto fukaraja 1/5

10 Min 4 Sec. | Hits : 38015
kenga e xharpnit (komplet) 2014  Picture
kenga e xharpnit (komplet) 2014

35 Min 16 Sec. | Hits : 48686
augustin ukaj-1 (1) (official video)  Picture
augustin ukaj-1 (1) (official video)

2 Min 39 Sec. | Hits : 16655
zeke lushaj - kenga e lushit vogel 2-2  Picture
zeke lushaj - kenga e lushit vogel 2-2

10 Min 16 Sec. | Hits : 23602
vellezerit bajra - isuf aga  Picture
vellezerit bajra - isuf aga

24 Min 21 Sec. | Hits : 148948
augustin ukaj-luto fukaraja pjesa  Picture
augustin ukaj-luto fukaraja pjesa

53 Min 26 Sec. | Hits : 15886