Dyer Dhe Dritare Nga Pvc & Al (kputja E Hekurit)


Duration : 1 Min 16 Sec. | Hits : 3585
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedin
Video Details planeti engineering sh.p.k adresa: fsh. dragobil, rruga që shpije për rahovec km i 2-të prodhimi i dyerve dhe dritareve nga pvc & al profili: trocal [70 mm; 70/80 mm; 90 mm (tri gumina)] mekanizmi: roto dorëza: hoppe (sekuistike) xhami: termopan

dyer dhe dritare nga pvc & al (kputja e hekurit)

mos e beso po deshe, ustaj beratit a. bani  Picture
mos e beso po deshe, ustaj beratit a. bani

2 Min 19 Sec. | Hits : 28060
makineri fantastike!  Picture
makineri fantastike!

2 Min 26 Sec. | Hits : 7887
 - hysen shalakut(avavav fort e mire)  Picture
- hysen shalakut(avavav fort e mire)

7 Min 11 Sec. | Hits : 17305
universal 445 by ostrovica 1/2  Picture
universal 445 by ostrovica 1/2

7 Min 3 Sec. | Hits : 338962
dyer dhe dritare nga pvc & al (alumin)  Picture
dyer dhe dritare nga pvc & al (alumin)

1 Min 47 Sec. | Hits : 2276
punime hekuri  Picture
punime hekuri

6 Min 17 Sec. | Hits : 5861
ytong: vertikalna hidroizolacija  Picture
ytong: vertikalna hidroizolacija

3 Min 12 Sec. | Hits : 6186